Gość Lukas Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Witam, 2 tygodnie temu zrobiłem sobie samokontrole jąder.Jądra czyste. Natknąłem się na prawy nasieniowód który jest znacznie powiększony od lewego. Lewy nasieniowód jest cieniutki, prawy jest powiększony oraz przed najądrzem mam taki *wodną kulke* nie jest twarda,a taka wodnita, nie odczuwam żadnego bólu, wcześniej nie natknąłem się na nic podobnego. Wraz z tym zaczęły mi się problemy z ciśnieniem. Proszę o szybką odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Być może wytworzyła się torbiel najądrza lub powrózka nasiennego. Bez bezpośredniego badania trudno mi określić. Na pewno trzeba z tym problemem udać się do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi