Gość Joanna Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Witam, jakieś 2 tygodnie temu zauważyłam u siebie niebolesny guzek pod brodą. jest raczej twardawy. Na początku myślałam ,że to węzeł chłonny. Jednak nie mam infekcji i nie boli tak jak zapalony węzeł chłonny. Nie wiem do jakiego lekarza się zwrócić i co to może być. Nie jest to pryszcz pod skórny ani siniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Taka zmiana guzkowa może sugerować występowanie kaszaka albo być może i zmienionego, zwłókniałego węzła chłonnego lub też włókniaka. Najlepiej w tej sprawie udać się do chirurga. On po badaniu wyjaśni czym może być guzek i jakie powinno być z nim dalsze postępowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi