Gość Izabela Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Witam Mam 21 lat i dotychczas nie miałam większych problemów ze zdrowiem. Od ok miesiąca przy oddawaniu stolca zaczęłam odczuwać ból, pieczenie i kłucie, jakby z mojego odbytu wydobywało się coś ostrego. Pojawiało się to co jakiś czas. Później doszła do tego krew na papierze toaletowym. W aptece kupiłam w związku z tym czopki na hemoroidy. Brałam je przez 5 dni regularnie na noc. Później było odrobinę lepiej, aczkolwiek miałam niewielkie problemy z wypróżnianiem się, jakby mi coś w środku blokowało. Dzisiaj problemy z bólem i krwią wróciły? Czy to mogą być hemoroidy czy coś innego? Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania23 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 hemoroidy albo szczelina odbytu,miałam jedno i drugie jednocześnie i takie właśnie objawy ale nie wyleczysz tego w tydzień. ważne żeby nie miewać zaparć, stresów i być rozluznioną ale bez leczenia się nie obejdzie. dobre są też żele doodbytnicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aass Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 wazne, zeby isd do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi