Gość Marek Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Witam, Dwa tygodnie temu byłem obrzezany. Po około czterech godzinach trafiłem do szpitala, ponieważ pękło mi jakieś naczynko i penis spuchł do wymiarów piłki tenisowej. Miałem ponownie jakiś zabieg zszywania tego naczynka. Po dwóch dniach pobytu w szpitalu zostałem wypisany do domu. Teraz, gdy minęły już 2 tygodnie od zabiegu wydaje się, iż wszystko goi się poprawnie, ale mam problem. Penis podczas spoczynku ma około 5cm (przed zabiegiem miał więcej). Penis podczas wzwodu ma tylko 9 cm, jest sztywny ale ma tylko 9 cm maksymalnie (mierzone linijką). Zamiast się wydłużać to staje się grubszy na dole, tj. przy jądrach. Przed zabiegiem długość penisa wynosiła 15 cm, dlatego boje się, że zostało przerwane np. ciało jamiste. Złamanie penisa to nie jest. Co mi może być ? Bardzo proszę o pomoc, ponieważ jestem bardzo załamany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Trudno mi odpowiedzieć nie badając bezpośrednio Pana i nie wiedząc dokładnie jakiego typu był wykonany drugi zabieg (opis zabiegu). Jeśli ma Pan wątpliwości na pewno trzeba w tej sprawie skonsultować się z urologiem, który Pana operował. Wątpię, że doszło do jakiegokolwiek naruszenia ciał jamistych w czasie tych zabiegów. To raczej niemożliwe. Może to tylko przejściowy stan tych zabiegach i powoli wszystko wróci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam, Dziękuję za odpowiedź. Lekarz prowadząca powiedziała, że potrzeba czasu, żeby wszystko doszło do normy i że nie ma możliwości, że uszkodzone zostało ciało jamiste. Jeszcze raz dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi