Gość Andrus Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Przed czterema laty miałem operowane żylaki odbytu,już wtedy zaczęły się problemy z jądrami.Zaraz po opercji miałem ogromny ból jąder,omdlenia z bólu.Utrzymywało sie to prawie przez tydzień,aż do drugiej operacji usunięcia szwów.Niestety hemoroidy częściowo wyszły, ,jeden zewnętrznie, a jeden wewnętrznie,ale ból jader ustapił.W między czasie,między operacjami, byłem oddelegowany z hirurgi na urologie i tam stwierdzono -wszystko okey.Teraz po wypróżnieniach mam czasami bóle jader,czasami lewe lub prawe.Raz miałem zapalenie nadjądrzy.Chciałbym zapytać dlaczego tak sie dzieje.Operowany byłem w Bludenz w Austrii.Tu lekaze mówią że wszystko jest w pożądku.Dziekuję za odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Takie bóle jader mogą być związane z okresowymi stanami zapalnymi i nie powinny mieć żadnego powiązania z przebytym zabiegiem na hemoroidach czy obecnymi hemoroidami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi