Gość ZUZA Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam, Mam duży problem i zarazem wiele obaw. Jestem pod koniec 3 m-ca ciąży i zauważyłam w tamtym tyg. krwawienie z odbytu. We wcześniejszych wątkach kobiety mając podobny problem miały również jakieś dolegliwości. Ja nie mam dosłownie żadnych prócz krwawienia. Krew jest żywo czerwona w takiej ilości, że barwi wodę w muszli na jasno czerwony kolor. Dziś pojawiło się krwawienie po raz kolejny, przy bezbolesnym oddawaniu kału, którego konsystencja była dość luźna ale na pewno nie była to moim zdaniem biegunka. Fakt jest taki, że od momentu ciąży wypróżniam się nieregularnie np. co 2 dni. Proszę o radę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Trudo coś odpiwedzieć bez badania. Prosze to zgłosic lekarzowi, który prostym badaniem palcem przez odbyt powinien wstępnie sprawę wyjasnić, czy nie są to żylaki odbytu. Jesłi nie jest to przyczyną, do rozważenia będzie kolonoskopia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi