Gość Maria Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam,dzisiaj otrzymałam wynik RTG klatki piersiowej. Ostatnie zdanie brzmi *w obrebie przynasady bliższej kości ramiennej prawej niejednorodny obszar sklerotyzacji- zawał kostny*. Lekarz z Poradni Medycyny Pracy powiedział, że to martwica naczyń i jest to normalne w moim wieku ( 50 lat ).Ponieważ mam bóle barku, promieniujące do ręki po dłoń, jestem zaniepokojona i chciałabym skorzystac z rady specjalisty, by nie zaniedbac sprawy.Nie otrzymałam wiążącej odpowidzi jaki specjalista będzie kompetentny, a może niepokojacy mnie zapis nie wymaga konsultacji medycznej? Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Radziłbym w tej sprawie skonsultować się z ortopedą. Myślę, że w Pani przypadku skutecznym sposobem leczenia dolegliwości będzie odpowiednia rehabilitacja dlatego dobrze by było po konsultacji ortopedycznej wybrać się do poradni rehabilitacyjnej, gdzie wyznaczą Pani odpowiednie zabiegi rehabilitacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi