Gość Robert Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam serdecznie, w niedziele bede mial zabieg plastyki wedzidelka lub obrzezania, jeszcze mam sie zdecydowac. Ale wczoraj wieczorem nagle zlapala mnie temperatura, ciagle sie trzaslem, zmierzylem temperature i mialem 38,5. Polknalem polopiryne S, Cala noc sie przewracalem i dalej mnie trzeslo, dzisiaj juz czuje sie w miare dobrze, jedynie delikatny katar, bola mi galki oczne nie wiem od czego, troche polamany sie czuje a temperatura 37,3. Teraz tak, czy jak do niedzieli jeszcze do konca nie wyzdrowieje, a dzisiaj jest sroda, to moge poddac sie zabiegowi czy bedzie to zbyt ryzykowne? Co w ogole grozi mi w takiej sytuacji? Dziekuje Aha zapomnialem dodac ze zabieg bedzie robiony tylko w znieczuleniu miejscowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Jeśli zabieg wykonywany będzie w znieczuleniu miejscowym to niewielkie przeziębienie nie przeszkadza w odbyciu takiego zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi