Gość pati Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam trzy lata temu zauważyłam niewielki guzek w nosie o czerwonej barwie.początkowo nie przejęłam się tym myśląc że, przejdzie i nie zainteresowałam się tym zbytnio.teraz po urodzeniu dziecka czuję że,guzek ciut się powiększył i utrudnia mi to oddychanie.czy jakieś zmiany hormonalne miały wpływ na wzrost tego guzka?martwię się tym,czy to może być coś poważnego?do kogo się z czymś takim zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 czy jakieś zmiany hormonalne miały wpływ na wzrost tego guzka? - raczej hormony nie powinny na to mieć wpływu martwię się tym,czy to może być coś poważnego? - być może to tylko polip śluzówki nosa (niewielka zmiana rozrostowa śluzówki) do kogo się z czymś takim zgłosić? - najlepiej laryngologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi