Gość Michał Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam Mam na nodze trochę niżej kolana, taką kulkę.. zwykły kaszak.. boję się z tym iść do lekarza.. może mi ktoś powie jak taki zabieg wygląda... czy to boli itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Nie wiem czy to, aby na pewno kaszak, ponieważ kaszaki o tej lokalizacji to niezmierna rzadkość. Być może to np. tłuszczak, albo włókniak. Trzeba w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem ogólnym. On po badaniu wyjaśni czym może być zmiana i czy należy ją usuwać. Zabieg wykonuje się w znieczuleniu miejscowym, w warunkach ambulatoryjnych, jest bezbolesny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi