Gość EWA Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Czy moge zażywać tabletki antykoncepcyjne jeśli co jakiś czas dokucza mi zapalenie błon śluzowych żołądka i raz na kilka miesięcy powraca refluks. czy poczuje jakieś pogorszenie? słyszałam że są niewskazane. dziękuje za odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Nie ma przeciwwskazań w tym przypadku do stosowania tabletek antykoncepcyjnych. Nie wpływają one na błonę śluzowa żołądka ani wydolność wpustu żołądka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ajm Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ja od tabletek antykoncepcyjnich mam zapalenie błony śluzowej żołądka, którego od 6 (!) lat nie jestem w stanie niczym wyleczyć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi