Gość Mateusz Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam mam 18 lat. Kilka miesiecy temu poznałem dziewczynę, powiedzialem jej o tym ze prawopodobnie mam stulejkę,aczkolwiek nie jestem pewny i tutaj jest pytanie. Wcześniej gdy nie miałem dziewczyny nie mogłem sciągnąć skóry z zołędzia po kilku ze to tak nazwe zabawach, skóra mi schodzi do połowy zołędzia.Wcześniej sie bałem ze cos sie stanie,dlatego nie ruszałem nic. I czy spróbowac sciągnąć skóre dalej czy to zostawic. Potrzebny mi jest zabieg czy nie??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Trzeba spróbować ściągnąć napletek do rowka zażołędnego czyli za żołądź penisa. Jeśli Ci się to nie uda trzeba z tym problemem udać się do urologa. Być może konieczny okaże się zabieg plastyki napletka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi