Gość Michał Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam. Jakiś czas temu pisałem tutaj o moich problemach grzybiczych penisa.... ta dolegliwość ustała... świąd ustał, penis nie jest już zaczerwieniony, ale martwi mnie wiecznie jedna sprawa... penis nadal jest taki miękki, dziwny... po wytrysku ciągle stoi, a kiedyś opadał automatycznie... hmm... jakby to napisać, po wzwodzie ma normalny kształt i barwę, ale jak pisałem jest naprężony jeszcze przez jakiś czas, a kiedy go dotykam, mam takie wrażenie jakby był lekko spuchnięty ( w dotyku oczywiście, ponieważ jest taki miękki ) fizycznie tego nie widać... no i też raz na jakiś czas po wytrysku pojawiają się czerwone plamki na penisie.. tak jakby uczulenie na spermę... no a popęd i podniecenie, nadal jest taki słaby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Być może taki stan ma podłoże psychiczne skoro grzybica została całkowicie zwalczona. Raczej nic niepokojącego na temat anatomii Pana penisa Pan nie napisał. Jeśli ma Pan w tym względzie wątpliwości radzę w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość T. Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witam, kolego ja mam podobna sytuacje, z tym ze, tylko powytrysku czerwone plamki(zaczerwienienia) na czlonku, tak jak by uczulenie na sperme. Byles juz ze swoim problemem u uraryngologa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alex Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ja mam podobnie - tzn. moj penis po przebytej grzybicy dluzej swoi, zdecydowanie wolniej opada i jest dluzszy i przy tym cięższy o co tu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi