Gość Marek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Mam 18 lat. Jakieś 2-3 miesiące temu wydarzył mi się bardzo nieprzyjemny wypadek. Po masturbacji asekurowałem się chusteczką włożoną do spodnii, którą potem przypadkiem nagle zerwałem z prącia tuż przed oddaniem moczu. Podczas oddawania moczu poleciała mi krew z naderwanego miejsca (jak sądzę gdzieś u ujścia cewki. nasieniowodu-lekko w głąb)* dodatkowo powstała zaczerwienione miejsce na powierzchni prącia. Tydzień temu penis zaczął mnie szczypać, przestałem go czuć, mam problem z erekcją(a przy niej czuje dyskomfort, szczypanie), a w przypadku orgazmu sperma musi się niejako przeciskać i w konsekwencji wyplywa, czemu nie towarzyszy żadna wręcz przyjemność. Dodam, że od dłuższego czasu nie współżyłem więc wykluczam możliwośc kiły itd. Proszę o pomoc, czy konieczny jest lekarz? Co zrobić prócz wizyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Prawdopodobnie doszło do naderwania wędzidełka napletka. Konsekwencją tego może być trudno gojąca się rana z dolegliwościami jakie Pan opisuje powyżej. W chwili obecnej doraźnie można wykonać jakieś okłady na Rivanolu i skonsultować się w tej sprawie z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 wędzidełko jest w porządku* rana jest u wylotu nasienio/moczowodu (ale jest niewidoczna) i to ona mnie najbardziej martwi, bo to ona czasem przeraźliwie kłuje. Z urologiem się skonsutuję. Czy są możliwe jakies powiklania/czy da się to w calości wyleczyć by powrócić do stanu sprzed wypadku?-cóż by to wtedy było? z góry dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Takie rany zazwyczaj goją się bez problemu nie dając żadnych konsekwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi