Gość Maja Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Jakieś 2 miesiące temu usunięto mi wyrostek robaczkowy z powodu ostrego zapalenia, po operacji nie było żadnych komplikacji, ale do tej pory odczuwam ból w tym miejscu tak jakby zaraz pod blizną oraz promieniuje mi to na prawą nogę. Czy powinnam iść z tym do lekarza? zapomniałam dodac że jakieś 2 tygodnie temu w szkole dostałam z krzesła prosto w to miejsce a pod i w okół blizny jest coś twardego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Radziłbym w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Takie objawy mogą np. sugerować przepuklinę w bliźnie pooperacyjnej. Lekarz po badaniu na pewno wyjaśni przyczynę dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi