Gość Marek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam, od dłuższego czasu ( pół roku ) mam problem ze stopą, a dokładniej pięta. Nadepnąłem na kamyczek i wbił mi się w stopę. wyciągnąłem go, jednak rana jak się goi to naskórek w tej ranie robi się twardy i jak stoję na stopie to mnie boli w tym miejscu. jak rozgrzebię to na nowo to mnie przez jakiś czas nie boli, a potem z powrotem boli. infekcji nie widzę, ropy nie ma. Czy to normalne podczas gojenia się rany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Być może na podłożu tej gojącej się rany robi się jakiś odcisk. Dobrze by było jakby w tej sprawie skonsultować się jeszcze z chirurgiem, gdyż taka zmiana może wymagać leczenia zabiegowego (np. wycięcia odcisku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martynq Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 jak wyjąć kamyk z nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martyna Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 strasznię trszensie mi się tszensie noga i mi zimno w tą noge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martyna Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 co zrobić jak mi nie chce wyjść jak próbuje to mi to boli ta noga co zrobiż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jiji Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Wazelinka i wejdzie jak głupi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi