Gość Jerzy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Mam problem, po zakończeniu oddawania moczu, zaciąłem się zamykając zamek w spodniach. Na trzonie zeszła mi skóra. Problem jest taki, że owe zacięcie nie chce się zagoić, co gorsza zacięcie rozszerza się. Co mam robić w takiej sytuacji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Może doszło do zakażenia rany i np. trzeba będzie użyć miejscowych środków z antybiotykiem lub odpowiednich odkażających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fsdfsg Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 amputacja fiuta cie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi