Gość Łukasz - ? Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Mam Pytanie i prosze tylko o odp osob ktore sie na tym znaja.. A wiec tak mam problem przy sciagnieciu skorki z napletka.. gdy uda mi sie sciagnac podczas spoczynku wtedy nosze czesto odkrytego i gdy pobudza sie .. to wlasnie podczas wzwodu dosyc mocno boli.. i czuje sie jak by moglo sie cos zaraz stac.. moze moje odczucie glupie ale jak by napletek spuchl wtedy i mial wystrzelic.. albo zerwalo sie wedzidelko.. *( tak wiec prosze o pomoc.. zgory dziekuje.. wszystki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Trudno mi cokolwiek poradzić. Najlepiej używaj dość luźnych majtek oraz zaciągaj napletek na żołądź, żeby nie był odkryty. Zobaczysz może w ten sposób nie będzie pocierany goły żołądź i przez to nie będzie niekontrolowanych wzwodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi