Gość Łukasz Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Witam . od kilku miesiecy zauwazyłem u siebie okragly guzek w ledzwiowej lewej czesci pleców pod warstwa skory i tluszczu na plecach Guzka nie widac goluym okiem musze go wymacac jest na glebokosci 1 cm pod skora , , guzek jest srednio twardy i po dotknieciu przemieszcza sie . słyszaszalem ze moze byc to tłuszczak albo włokniak . Prosze o porade , i czy konieczny bedzie zabieg chirurgiczny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 czesc.moja córka ma coś podobnego jutro ma wizyte u lekarza zobaczymy co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 A powiedz mi jak rosl to był miękki i bolal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Taka zmiana w tej okolicy zazwyczaj jest tłuszczakiem. Takie zmiany wymagają usunięcia chirurgicznego i poddania wyciętego materiału badaniu histopatologicznemu. Wtedy uzyska się 100% odpowiedź czym jest zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 zauwazylem go ok 6 miesiesy temu , ostatnio troche boli wczesniej tylko jak go dotykalem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi