Gość Konrad Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam. Mam 18 lat i pewien problem. Odkryłem na prawej stronie swojego penisa w miejscu zbliżonym jego górnej częsci małego guza. Guz wygląda jak pryszcz jednak wątpie, żeby nim był. Boli identycznie jak pryszcz(tylko kiedy go dotykam), jest koloru czerwonego. guz znajduje się na skórze gdyż mogę bez problemu go objąć. Jego wielkość to około 3mmx3mm. Nie wiem co mam robić i co w to w ogóle jest. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konrad Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Rozmawiałem przez telefon z mamą i mów, że to może być przeziębienie. Potem jej to jeszce pokarze. Liczę jednak na szybką odpowiedź fachowca gdyż martwie sięco to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konrad Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Przez noc guzek na wieżchniej części jakby stwardniał i z wyglądu przypomina dość dużego odstającego strupa. Dodam te, że na samej jego górze pojawił się jakby strup o kolorze brązowo-czarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konrad Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Guz okazał siębyć wypełniony ropą. Ranę oczyściłem i posmarowałem maścia z antybiotykiem. Zoabczymy ja księ sprawa rozwinie *p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi