Gość Gośka Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam serdecznie!jestem po 3 chemioterapii przedemną jeszcze 5 ale mam pytanie teraz po 3 mam znowu tomograf komputerowy a moje pytanie dotyczy czy po tomografii juz mozna zobaczyc ile komórek rakowych zostało a ile jeszcze jest?i czy jest bardzo wiarygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Tomografia komputerowa może przedstawić w jaki sposób zachował się guz po chemioterapii czyli albo się zwiększył albo zmniejszył. Pojedynczych komórek nowotworowych nie widać w badaniu TK. Sama ocena makroskopowa guza w badaniu TK jest bardzo wiarygodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gośka Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 dziekuje serdecznie!!to znaczy ze mimo wszystko musze wybrac wszystkie 8 kiuracjii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tak jak zaleca onkolog. TK oceni efektywność chemioterapii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi