Gość agnieszka Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Witam serdecznie mam 27 lat i jestem rok po operacji zylaków prawej konczyny .Przez ten rok było ok ale ostatnio zauwazyłam zmiany, czyli takie jak wczesniej .gdy wychodziły mi zylaki np, , rozpieranie w nogach, pieczenie uczucie ciepła niewielki ból w okolicy samego żylaka oraz nocne kurczowe bóle łydek bardzo prosze o pomoc gdzie mam sie udac i dlaczego tak sie dzieje.Z góry dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Nie wiem jaką konkretnie miała Pani przeprowadzoną operację żylaków (są różne metody operacyjne bardziej radykalne i mniej radykalne). Może w Pani przypadku wykonano mniej radykalny zabieg przez co doszło do wznowy żylaków i niewydolności naczyń żylnych (co powoduje wyżej opisane dolegliwości). Najlepiej, aby w tej sytuacji skonsultować się z chirurgiem naczyniowym. Zapewne okaże się konieczne wykonanie USG Doppler naczyń żylnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi