Gość Marcin Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Witam, Mam pekniętą 2 i3 kość podstawy stopy. Pytanie moje jest odnośnie mojej stopy która po urazie po 14 dniach jeszcze się nie zrasta co wyszło na nowych zdjęciach rentgenowskich i chodzi mi o to co jeść lub co zażywać może jakieś leki żeby się to szybciej zrastało ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Najlepiej stosować się do odpowiedniej diety bogatobiałkowej, z dużą ilością witamin (głównie D), minerałów (zwłaszcza wapnia i magnezu). Nie obciążać złamanej stopy. Tylko takie postępowanie może przyspieszyć proces zrostu kości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 A jeszcze jedno pytanko do tego złamania. Mija 3 tydzień a noga cały czas spuchnięta, nadmienie że nie obciążam jej i trzymam w górze nogę. Mam ją w stabilizatorze i czy mogę używać jakiejś maści na tą opuchliznę i jaką tą maść?? POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Najlepiej użyć żelu Altacet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi