Gość karol Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Mam pytanie czy ktoś może spotakł się z takim przypadkiem jak u mnie mam wiele pieprzyków ale od jakis 3 lat zauwazylem na posladku grudke pod skorą obok rozstępu było to lekko siene jakby teraz znowu mnie zaczeło martwic ma około 6mnm jest lekko brązowye lekko wystające jakby twarde prosze o odpisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Bez badania nie określę Panu co to jest. Trzeba w tej sprawie udać się do dermatologa. Może to włókniak, skórniakowłokniak, znamię brodawkowate, drobny kaszak??? Dermatolog po bezpośrednim badaniu na pewno wyjaśni czym może być zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 panie doktorze mieszkam teraz w usa bylem ostatnio u lekarza w innej sprawie troche mi glupio mam juz chyba obsesje na punkcie tych pieprzyków ale ten jest twardy a molze to jest dlatego ze jest przy rozstepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi