Gość Damian Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witam, od jakiegos czasu na żołędziu pojawiły się czerwone plamy tak jak by małe ranki, przy wzwodzie żołądź staje się czerwony aż krwisty. Nie wiem co robić da się to jakos wyleczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Na pewno z tym problemem trzeba udać się bezpośrednio do lekarza najlepiej dermatologa. Takie objawy jak opisujesz mogą świadczyć o grzybiczym zapaleniu prącia. Trzeba zastosować odpowiednie leki miejscowo i być może ogólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Dzięki za odpowieź. PS. ogólnieczyli zastrzyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Ogólnie to chodzi mi o leki doustne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 aha dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Ja też mam pewien problem związany z żołędziem. Mianowicie: na końcu żołędzia (mniej więcej 2 milimetry przed końcem) w stronę ciała (nie od strony ujścia cewki) jest on bardzo czerwony aż bordowy. Trzeba iść z tym do lekarza? i co można z tym zrobić? Jakieś leki czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi