Gość robert 29 Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witam od pewnego czasu mniewam ucisk pod prawym żebrem,napoczątku myślałem że może mam problem z wątrobą udałem się na badania krwi , AIAT 39,Albuminy 5.0, AspAT 24 ,Bilirubina całkowita 0.9,OB 2,wątroba jest chyba dobra więc dlaczego czuje ten ucisk .Prosze o pomoc i jakieś rady dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Można jeszcze celem dokładnej oceny wątroby i pęcherzyka żółciowego wykonać badanie USG. Jednak taki ucisk z reguły jest spowodowany samoistnym podrażnieniem nerwów obwodowych czyli neuralgią co nie wymaga leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi