Gość Tomek Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Witam mam taki problem. Mam 17 lat i ostatnio wyczułem guza w lewym jądrze przy żyle łączoncej sie z jądrem , nie boli gdy go dotykak czy to może byc rak. Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania czym może być ta zmiana. Zazwyczaj są to zmiany łagodne może tak powiększone najądrze albo np. torbiel najądrza, żylak powrózka nasiennego. Trzeba w tej sprawie udać się na badanie do urologa, który ewidentnie powie czym jest ta zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Dziękuje za odpowiedz jutro pujde zapisac się do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi