Gość Mikołaj Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Mam 17 lat. Napletek z żołedzia podczas wzwodu nigdy sam mi się nie zsuwał. Żeby to zrobić musze sobie pomóc i użyć trochę siły. Trochę to uciska. Nie jest to duży ból. Napletek mogę ściągnąć aż do rowu żołędziowego, ale nie niżej. Samo zejście napletka do rowku uciska i lekko boli. Pozatym ściągając potem napletek z powrotem zatrzymuje się on jakby w połowie i z łatwością mogę go ściągnąc do tego miejsca. Jednak ściągniecie napletka w stronę cewki do stanu normalnego sprawia lekki kłopot. Stąd moje pytanie, czy to naturalne, czy jest to stulejka częściowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Zapewne nie jest to stulejka. Możliwe, że jest to niewielkie zwężenie pierścienia napletka raczej z opisu nie powodujące zbytnich kłopotów. Można w tej sprawie jeszcze ewentualnie skonsultować się z urologiem, który po bezpośrednim badaniu wyjaśni czy wszystko jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi