Gość inniń Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Pod koniec sierpnia podczas meczu piłki nożnej dostałem z buta w lewe jądra:|zrobiło się takie duże i czułem jakby coś opadło:|czy jest możliwość żeby jądro wyleciało jakoś z najądrza albo coś podobnego?czułem jakby jędro było w połowie podzielone na pół teraz na czuje tylko mała kulkę na dole jądra ale wcześniej ono było większe:|i mam wrażenie że najądrze jest osobno z jądrem co to może być?prosiłbym o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 czy jest możliwość żeby jądro wyleciało jakoś z najądrza albo coś podobnego? - nie ma takiej możliwości, to niemożliwe czułem jakby jędro było w połowie podzielone na pół teraz na czuje tylko mała kulkę na dole jądra ale wcześniej ono było większe:|i mam wrażenie że najądrze jest osobno z jądrem co to może być? - to zapewne całkiem jakiś inny twór, na pewno nie najądrze, możliwe, że to jakiś zwłókniały krwiak, który powstał na skutek urazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi