Gość robert Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam Wczoraj byłem u urologa, ponieważ na lewym jądrze wyczułem guzek. Lekarz po zbadaniu jądra palcami stwierdził...(no właśnie z nerwów zapomniałem). Pamiętam że było to jedno słowo i nic nie trzeba z tym robić.Czy można prosić o podpowiedź co to by mogło być, może wtedy mi się przypomni. Na pewno nie był to: żylak, włókniak, najądrze, zwłóknienie, torbiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mike Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 przyczepek pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Albo wyczuwalny nasieniowód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Prawdopodobnie był to przyczepek. Czy rzeczywiście nie jest to nic groźnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi