Gość Piotr Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam , od pewnego czasu nie daje mi spokoju moje lewe jadra , jest wieksze poczatek jadra to tak jak by inna kolka ale zlaczona z dolnym jadrem , nie wiem o co chodzi , po prawe jadra jest normalne i mniejsze. Natomiast to lewe jak by sie zaczynalo od kólki i laczylo z jadrem ktore jest takie same jak po prawej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Być może to normalne najądrze, a być może to patologiczny twór jakim może być np. torbiel najądrza lub jądra. Najlepiej w tej sprawie udać się na konsultację do urologa, który po badaniu wyjaśni czym może być spowodowana zmiana kształtu jądra i czy przypadkiem nie należy jeszcze wykonać USG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi