Gość Justyna. Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam,jestem 5 tydz po zabiegu skleroterapii likwidacja zyly w wewnetrznej okolicy kolana,odcinek gdzie byla zyla jest mocno zasiniony i strasznie boli,dzisiaj skora w gornym odcinku jest zarozowiona i boli mnie jeszcze bardziej czy to normalne?,lekarz podkreslil ze nie musze juz nosic uciskowej rajstopy i po jednej wizycie kontrolnej w tym usg stwierdzil ze wiecej kontroli nie bedzie,mieszkam w uk i bardzo sie martwie.Dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Takie dolegliwości mogą budzić podejrzenie stanu zapalnego w miejscu operowanym lub zapalenia sąsiadujących naczyń żylnych typu zakrzepowego. Trudno mi konkretnie odpowiedzieć na to pytanie bez bezpośredniego badania. Może warto byłoby jeszcze w tej sprawie udać się na ponowne badanie kontrolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Bardzo dziekuje za odpowiedz,tak zrobie bo noga zaczyna bolec bardziej a zarozowione miejsca sa bardzo cieple,dziekuje oraz pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi