Gość Michał Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam Wcześniej opisywałem tutaj na forum mój problem mówiący o swędzeniu, zaczerwienieniu i schodzeniu skóry z penisa...http://forum.echirurgia.pl/temat21838.htm Teraz przypomniało mi się pytanie, czy takie objawy mogą mieć jakieś powiązanie z osłabieniem podniecenia i popędu? Chodzi mi o to, iż jeszcze nie dawno potrafiłem być podniecony widokiem seksownej kobiety, potrafił dojść do wzwodu, a teraz ? Kiedy takową widzę, czuję jakby takie zmęczenie w tym temacie, w ogóle mnie nie podnieca, owszem przy własnej kobiecie potrafię się podniecić, rozpalić, mieć popęd, ale on nie jest już taki mocny jak kiedyś. Przyjemność sprawiana w tym miejscu jest przyjemnością, czuję ją, ale tak jakby stłumioną, tak jakby nie przeżywał tego cały penis.... czy to ma jakiś wpływ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 czy takie zachowanie jest czymś groźnym? czy to po prostu osłabienie penisa przecież ludziom około czterdziestki tak się dzieje... tylko że ja mam 21 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krex Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Jeśli cały czas masz te zaczerwienienie i swędzenie, to to, że odczuwasz mniejszy popęd jest normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Zaczerwienienie i świąd penisa należy leczyć. Może to być objawem grzybicy. To może wywoływać zaburzenia seksualne. Radzę w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi