Gość marek Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 W piatek grałem na hali w piłkę, dostałe bardzo mocno piłka 2 razy w jądra, do tej pory boli mnie lewe jądra jak dotknę lub jak biegam (3dzien), czego to moga być objawy? samo przejdzie? są powody do zaniepokojenia? mam 15 lat i nie mam jak iść z tym do lekarza*/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 czego to moga być objawy? - prawdopodobnie doszło do stłuczenia jądra na skutek urazu, takie objawy jeszcze mogą się utrzymywać przez kilka dni samo przejdzie? - najczęściej takie objawy samoistnie ustepują są powody do zaniepokojenia? - jeśli ból nie ustąpi w przeciągu najbliższych kilku dni radzę w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi