Gość Kasia Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Witam. Moja córka ma 17 lat. Jest otyła waży 130kg przy wzroście 170. Odchudza się cały czas lecz kilogramy wracają. Czy jest możliwe chirurgiczne leczenie otyłości w tak młodym wieku. Strasznie nam na tym zależy Z góry dziekuję za informacje pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Tak jest oczywiście takie leczenie możliwe jeśli wyczerpało się wszelkie inne sposoby leczenia otyłości. Trzeba jednak w tej sprawie mieć opinię psychiatryczną, endokrynologa, chirurga, zgodę rodziców i pacjentki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamila Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dla mnie zabieg/operacja to już ewentualność... może poczytaj na kcmclinic.pl, tam dość ciekawe wszystko jest rozpisane (niestety innej kliniki nie znam - przynajmniej w mojej okolicy)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi