Gość roman Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Mam mały guzek na prawym jądrze na dole, i czasem trochę mnie pachwina , jak dotykam to nie boli ale czule lekki dyskomfort mam 17 lat byłem u lekarza sprawdzał i mówił ze nie czuje nic pod palcami , ale ja czuje. Miałem już tak kilka miesięcy temu. I czasem to prawde wydaje się mniejsze od lewego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Najlepiej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z urologiem. On powinien Pana zbadać i wydać w tej kwestii ostateczną opinię. Być może konieczne okaże się wykonanie USG jąder. O tym zadecyduje urolog po badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi