Gość Michał Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Witam Mój problem polega na tym, iż od pewnego czasu zauważyłem zmiany skórne na penisie, tzn. penis zaczerwienił się w niektórych miejscach, schodzi skóra i występuje swędzenie, smarowałem to przez jakiś czas clotrimazolum, to skóra się goiła, ale znów wraca to samo. Zauważyłem również, iż nie mam takiego podniecenia i popędu jak kiedyś, penis potrafi dojść do wzwodu, ale zbyt szybko go tracę, kiedyś tak nie było... worki wydają mi się takie jakby wyflaczałe... często się masturbuję i nie zawsze dbam o higienie po masturbacji... aha i jeszcze w czasie wzwodu zauważyłem fioletowe żyły pod skórą, tak jakby popękane naczynka... proszę o pomoc... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Takie zmiany mogą sugerować proces grzybiczy. Trzeba wiedzieć, że w przypadku zaawansowanego zakażenia grzybiczego zwykłe leczenie miejscowe jest niewystarczające i trzeba zastosować leki ogólnie (doustne). Radzę w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi