Gość PIOTR 87 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 niedawno miałem usunięte jądro. odczuwam sopry dyskomfort po wytrysku nasienia tj silny ból penisa i pieczenie w cewce moczowej, ból trwa do 3 godzin. moje pytanie brzmi jak z tym walczyć? jakie preparaty można zastosować aby zmniejszyć ból? imam jeszcze ostatnie pytanie szykuje się prawdopodobnie druga amputacja ostatniego jądra i tu mam pytania: czy po utracie obu jąder jest możliwy orgazm? czy orgazm będzie w miarę długi bez wytrysku nasienia? czy będzie to orgazm wielokrotny - takie opinie też słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 moje pytanie brzmi jak z tym walczyć? jakie preparaty można zastosować aby zmniejszyć ból? - najlepiej skonsultować się w tej sprawie bezposrednio z urologiem, on powinien zadecydować o zastosowaniu odpowiednich leków, takie objawy mogą sugerować stan zapalny dróg odprowadzających nasienie czy po utracie obu jąder jest możliwy orgazm? - tak, mozliwy czy orgazm będzie w miarę długi bez wytrysku nasienia? - jest możliwy, a jaki to zależy od osoby czy będzie to orgazm wielokrotny - takie opinie też słyszałem - trudno określić, u każdej osoby może przejawiać się to inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi