Gość Arnold Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Witam. Jestem po zabiegu plastyki napletka (stulejka) .. Wiem że szwy rozpuszczalne mam założone od wewnątrz napletka.. Lekarz kazał mi ściągać napletek z żołędzi .. obecnie mam ściągnięty aż do rowka .. i tak chodzę .. jednak szwy nadal są od wewnątrz.. Czy po ściągnięciu napletek powinien się jakoś wywinąć? tak żeby szwy się odkryły(były widoczne) .. jeśli tak to jak powinienem to zrobić .. mam też problem z naciągnięciem napletka z powrotem na żołądź , nie wiem jak się do tego zabrać .. Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Żeby napletek nasunąć na żołądź najlepiej zrobić to w letniej wodzie, najlepiej w wannie lub pod prysznicem w czasie kąpieli, kiedy napletek i żołądź są dobrze namydlone. Robić to delikatnie wmasowując napletek na żołądź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adin Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Mydlić go? ale on bardzo boli podczas kazdego kontaktu z wodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi