Gość Alan Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam, jestem 3 lata po Cholecystektomii, od 4 tygodni gorzej się czuje, miałem biegunki, teraz troszkę mniejsze są, bo mniej jem, ale nie mam apetytu w ogóle, mdli mnie zawsze z rana, ale nie raz po południu też, pojawiają się tez białe plamki na języku, nie ma bóli żadnych ani wymiotów, morfologia krwi wyszła w normie, usg też, Heliko test ujemny, test wątrobowy w normie, podważoną mam bilirubinę całkowitą wynosi 1,5 mg/dl, przez tydzień brałem Xifaxan, ale nie pomogło, co by to mogło być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Takie objawy mogą być związane z patologią w zakresie górnego odcinka przewodu pokarmowego. Radzę w tej sprawie skonsultować się z gastroenterologiem. Być może konieczne okaże się badanie gastroskopowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi