Gość Marcin Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Od 2 dni mam na karku cos w rodzaju poparzenia przez pokrzywe. Po lekkim podrapaniu lekko mnie to swedzi przez jakis czas. Najpierw zauwazylem ze jest mi duszno i mialem od 2 dni bardzo sucho w ustach mimo ze wypijalem hektolitry wody to nadal mialem sucho i do tego zauwazylem ta pokrzywke (krostki czy cos podobnego, z lekkim przebarwieniem na czerwono) Niewiem czy to ma znaczenie ale kilka dni temu mialem 2 duze pryszcze na posladku ale je wycisnolem i sie zagoilo. Goraczki niemam ale czuje sie jakos nieswojo. Caly weekend bede w pracy. Czy mi to samo przejdzie czy jednak moze isc z tym w poniedzialek do lekarza. Przy tej dusznosci mam tez przyspieszone bicie serca i ztego ppododu tez od 2 dni prezez noc przesypiam moze 3 godziny, niemoge zasnac a jak zasne to po 20-30min sie budze i troche mnie to niepokoi. Z góry dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Raczej te objawy nie wskazują na jakąś ewidentną chorobę. Może to jakieś uogólnione zakażenie wirusowe, może jest Pan w jakimś stresie. Jeśli te dolegliwości samoistnie nie ustąpią w przeciągu 2-3 dni radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi