Gość Piotr Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam! 4 dni temu miałem robioną biopsje włókniaka niekostniejącego. Mineło 4 dni: Moja naoga jest jak balon ( 4 cm. różnicy) i mam gorączkę dochodzi do około 38.7 stopni, dodam że dojście do toalety wygląda jak droga przez męke. Jestem na ketonalu.... ale ile można. Proszę o pomoc! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Trudno mi odpowiedzieć co się dzieje bez badania. Aż tak silne dolegliwości po takim badaniu nie powinny występować. Może doszło do np. zakrzepowego zapalenia żył głębokich albo jakiegoś głębokiego zakażenia tkanek miękkich lub nawet kości. Na pewno w tej sprawie trzeba udać się do chirurga na konsultację i to w trybie pilnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi