Gość Janek Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam biorę antybiotyk Amoksiklav i jakieś dwa dni temu zauważyłem na penisie małe czerwone plamki, nic więcej, bez swędzenie czy czegokolwiek. Dziś jakby łuszczyła/schodziła skóra z żółędzia, takie białe płatki skór. Zeszło jej może 2mm no i pojawiło się swędzenie. Co to może być? Grzybica przez antybiotyk? Kupić na razie jakąś maść i poczekać, a jak nie pomoże to udać się do lekarza, czy iść od razu? Przeczytałem, że to może prowadzić do raka, czy to prawda? Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Witaj!! Ja też brałem ten sam antybiotyk i niestety mam ten sam problem co Ty. Niestety mamy grzybice penisa spowodowaną kuracją antybiotykową. Najlepiej udać się do lekarza, albo smarować żołądź maścią Clotrimazolum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janek Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 A zauważyłem, że po odstawieniu leku zaczęło ustępować. Michał p długo to już masz, i ile się to leczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janek Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Michał p długo to już masz, i ile się to leczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ja antybiotyk skończyłem brać w czwartek 21 X Mam to od kliku dni, ale też mam zapalenie języka(takie ciemne plamy), więc do lekarza raczej muszę iść bo sam się nie wyleczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janek Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ja to mam dwa dni a jeszcze wczoraj brałem antybiotyk. Zdrowia życzę. Mam jeszcze pytanie, czy normalne jest, że przy tej infekcji zwężyła mi się skóra penisa, tak że strasznie mnie szczypie gdy chcę ją zciągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Nie mam pojęcia......mnie swędzi, a jak zacznę się *drapać* to dochodzę do wytrysku i potem na jakiś czas mam spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi