Gość Łukasz Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam Od pewnego czasu czuje taki dyskomfort w prawej dolnej stronie brzucha. Wyczuwalne są tam jakies małe bolesne grudki. Dziwne jest to ze mialem robione usg jamu brzusznej z powodu innej dolegliwosci i lekarz sprawdzał wszystkie narządy i było ok. Co to moze byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Być może te bolesne grudni to małe tłuszczaki lub włókniakonerwiaki słabo widoczne w badaniu USG (trzeba użyć specjalnej głowicy USG). Radziłbym jeszcze w tej sprawie udać się bezpośrednio na badanie do chirurga ogólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 wlasnie jestem w trakcie badan u lekarza rodzinnego on powiedzial ze to mzoe byc coś od pęcherza albo jelita. Wysłał mnie na badania moczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 i co było powodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi