Gość Amadeusz Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam mam na imię amadeusz i mam 21 lat. ostatnio się przeziębiłem i brałem następujące leki : scorbolamid,isoprinosine 500 mg , oraz eurespal... mniej wiecej od tego momentu mam praktyczny brak erekcji podczas stosunku .... jeśli chodzi o zwód to nie ma za dużej różnicy choć trochę jest widoczna ! i teraz pytanie czy brak erekcji spowodowany jest lekami ? po stosunku z 2 krople są, ale w porównaniu do tego co było przed przeziębieniem jest to niebo a ziemia... obecnie leków nie biore 2 dzień i dalej nie powróciło do normy . Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Taki stan raczej nie ma nic wspólnego z zażywanymi lekami. Być może spowodowany ten stan jest właśnie przechodzonym w tej chwili przeziębieniem (infekcją wirusową). Trzeba jeszcze poczekać. Powinno wszystko wrócić do normy w przeciągu 1-2 tygodni jak infekcja ustąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi