Gość daria Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Mam do Pana dokltora zapytanie gdyz jestem w ostatnim miesiacu ciazy i zauwazylam gdyz z odbytu wypadlo czy wokol tego mam male zgrubienie skory jakby bylo podobne do babla czy to moze swiadczyc ze mam hemoroidy i czy z tym jak najszybciej udac sie do rodzinnego lekarza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Tak, zapewne są to hemoroidy, które często pojawiają się w czasie ciąży. Jeśli nie przysparzają Pani dolegliwości nie trzeba ich leczyć. I tak w Pani stanie nie można praktycznie zastosować żadnych leków. Trzeba pamiętać tylko, żeby stolce były oddawane systematycznie i były luźne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi