Gość Adam Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam, mam uniesione prawe jądro - nie boli ale trochę co jakiś czas *łaskocze*. Ból natomiast pojawia się w pachwinie. Odczuwam także pulsowanie w okolicach nerek oraz na prawym udzie. Jądro ułożone jest w pozycji poziomej wyżej od jądra lewego? Z czym mam problem? Jądro nie boli przy przemieszczaniu ani też przy dotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 W pierwszej kolejności bolała mnie pachwina a po kilku dniach jądro się podniosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Trudno określić bez bezpośredniego badania. Być może to np. zapalenie powrózka nasiennego. Najlepiej, żeby Pana zbadał w tym przypadku urolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Do urologa muszę czekać miesiąc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chory Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Witam, jaką była diagnoza lekarska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi