Gość OP123 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam serdecznie. Chcialam skonsultowac z Wami pewien problem, ktory dotyczy mojej osoby. Jestem bardzo mloda dziewczyna (20 l.), a moje cialo szpeca okropne rozstepy! Od zawsze mialam tendencje zarowno do szybkiego zrzucania, jak i przybierania na wadze. Jednak pare miesiecy temu przytylam az ponad swoja norme, jeszcze nigdy nie doprowadzilam sie do takiego stanu. Teraz ponownie spadlam na wadze, jednak pozostala mi ta niewesola *pamiatka*. Rozstepy wystepuja u mnie na ramionach, wewnetrznej stronie ud, a takze w okolicach piersi i podbrzusza. Wiem, ze nie pozbede sie ich w naturalny sposob, a w moim wieku tak wygladajace cialo to poprostu wstyd. Chcielismy sie z chlopakiem wybrac na wakacje nad morze, ale w tym wypadku nie wyobrazam sobie pokazania sie na plazy w stroju kapielowym! Chcialam wiec zapytac czy istnieja zabiegi likwidujace rozstepy. Jezeli tak, to gdzie mozna taki zabieg w Polsce wykonac i jaki jest mniej wiecej koszt? Czy ktos z Panstwa przechodzil taki zabieg? Uprzejmie prosze o podzielenie sie ze mna Waszymi doswiadczeniami dotyczacymi tego zabiegu (mam na mysli czy taki zabieg pomogl, czy efekt jest satysfakcjonujacy, jakie bylo Wasze samopoczucie *po wszystkim*). Z gory dziekuje. Pozdrawiam serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 je też mam 20 lat i też męczę się z tym dziadowstwem nic n ie pomaga a zabiegi są polegają na wycięciu skóry z rozstępami po czym zostają blizny a rozstępy i tak mogą wrócić a aki koszt to nie wiem ja już też jstem tym załamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi