Gość Monika Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Dzień dobry mam takie pytanie i taką sytuacje że we wrzwśniu tego roku miałam usuniętego kaszaka z pleców i pod blizną po kaszaku zrobił mi się mały guz tak jak by na nowo się zbierało czy to jest możliwe po takim krótkim czasie i 3 raz mam zaatakowane więzły chłonne czy to ma jakiś związek z zabiegiem i czy to jest normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Tak, niestety mogło dojść do wznowy kaszaka właśnie w tym miejscu i w tak krótkim czasie. Oczywiście musi to bezpośrednio zbadać chirurg i zadecydować o dalszym postępowaniu (musi określić czym dokładnie jest guz - bez bezpośredniego badania nie odpowiem konkretnie na to pytanie). Jeśli rzeczywiście jest to ponownie kaszak dający jakiś odczyn zapalnym to rzeczywiście z tego powodu mogą być powiększone węzły chłonne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi