Gość łukasz Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Pojawiła mi się krew utajona , ( w innym badaniu była ujemna), czy może byc ona skutkiem wewnętrznych hemoroidów? kiedyś miałem zewnętrzne, wyleczyłem czopkami, teraz nie ma nic na zewnątrz, dolegliwości są też inne, jakby mały dyskomfort (nie ból), możee to od prostaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Pojawiła mi się krew utajona , ( w innym badaniu była ujemna), czy może byc ona skutkiem wewnętrznych hemoroidów? - tak, oczywiście kiedyś miałem zewnętrzne, wyleczyłem czopkami, teraz nie ma nic na zewnątrz, dolegliwości są też inne, jakby mały dyskomfort (nie ból), może to od prostaty? - wątpię, ale najlepiej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem, on po badaniu wyjaśni czym spowodowane są dolegliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi